Voorwaarden

 

De verkoper

De winkel LaRossa (Healthstim BV) is gevestigd te België, te 3200 Aarschot, Theo De Beckerstraat 40.

Ondernemings & BTW nummer: BE 0737.893.945

Telefoonnummer: +32 496 68 56 38, e-mail: info@larossa.be

Toepassing

Door het plaatsen van een online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.

Prijzen

De prijzen vermeld op de website/Facebookpagina en in de winkel zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief verzendingskosten. Ze zijn geldig op de dag wanneer ze op onze website worden aangeboden en op de dag dat de bestelling geplaatst wordt. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders aangegeven. LaRossa (Healthstim BV) kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bvb als gevolg van kennelijke invoer-, zet-, of drukfouten.

De verzendingskosten worden berekend op basis van de tarieven van de Post. Als je in België  woont, betaal je de standaard verzendingskosten van €5,00. Verzending naar een Kialapunt kost € 4,70.

Als je uit de buurt bent, kan je ons altijd contacteren om het pakketje af te halen. Je betaalt dan geen verzendingskosten.

Koop je een cadeaubon, dan betaal je 1 euro verzendingskosten.

Bestelling

Na het plaatsen van een bestelling, ontvang je een bevestigingsmail of PB via messenger met daarin de bevestiging van je bestelling en de totale kostprijs.

Mocht er een foutje geslopen zijn in het voorraadsysteem, en het gekozen artikel is niet meer beschikbaar, krijg je daar binnen de 2 werkdagen bericht van.

Betaling

Bij LaRossa (Healthstim BV) kan je enkel met overschrijving betalen als het pakje opgestuurd wordt.

Bij afhaling kan je cash betalen of met payconiq of BC app of met je bankapp.

Levering

LaRossa probeert een zo snel mogelijke levering te verzekeren. In het punt hieronder (Leveringstermijn) trachten we een indicatie te geven van onze levertermijnen. Deze termijnen zijn echter indicatief en worden louter als aanwijzing gegeven. LaRossa  kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen die worden opgelopen, buiten onze wil om.

De Koper bezorgt aan LaRossa  het leveringsadres. Indien dit adres foutief blijkt te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de Koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend.

Wanneer de bestelling goed bij ons vertrokken is, maar bij de verzendpartner (Bpost) kwijtraakt, dan kan LaRossa (Healthstim BV) hier niet voor aansprakelijk gesteld worden.  

Leveringstermijn

Zodra we jouw betaling hebben ontvangen, wordt jouw pakje verzendklaar gemaakt. Binnen de 1 tot 2 werkdagen na ontvangst van jouw betaling versturen we je pakje, via de Post. Het pakje wordt door de postbode langs gebracht, normaal binnen de 24u na verzending.

LaRossa  kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen opgelopen bij de verzending door Bpost. Overeenkomstig de wet “kopen op afstand” bedraagt de maximale levertijd dertig dagen, tenzij anders overeengekomen.

Retour

LaRossa probeert de prijzen zo laag mogelijk te houden door de winstmarges te beperken.

Hierdoor kunnen wij geen terugname van onze producten toepassen, eenmaal deze verzonden of afgehaald zijn.

Diversen

Door te bestellen verklaart u ouder te zijn dan 18 jaar.

Bestellen bij LaRossa (Healthstim BV) vereist dat je ons je klantgegevens bezorgt. LaRossa (Healthstim BV) gebruikt deze gegevens voor de administratie van je bestelling, het beheer van bestellingen, leveringen en facturen, het opvolgen van betalingen, en tot slot voor marketing en reclamedoeleinden, in zoverre dat je voor dit laatste je akkoord hebt gegeven tijdens het bestellingsproces. Je hebt ook steeds het recht om af te zien van de reclame- en marketingacties. Je gegevens worden niet doorgegeven, verhuurd of verkocht aan derden. Je hebt als Koper steeds recht op inzage en verbetering van deze gegevens. Op verzoek (info@larossa.be) zal LaRossa (Healthstim BV) je gegevens uit onze database verwijderen.